Στο Γάβρο από νωρίς το πρωί οι «ειδικοί» άναψαν τη φωτιά και ετοίμασαν σε μεγάλα καζάνια το πλέον παραδοσιακό καθαροδευτεριάτικο φαγητό, την πατροπαράδοτη φασολάδα. Την απόλαυσαν αχνιστή μαζί με σαρακοστιανά εδέσματα και άφθονο ντόπιο κρασάκι που μοιράσθηκε σε όλους τους κατοίκους, και έστειλαν τις …
Περισσότερα στο αρχικό site…
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.