Μενού Κλείσιμο

Το έθιμο της παρασκευής αλευριάς και τσιγαρίδας αναβίωσε και φέτος στην Κρύα Βρύση [φώτος]

Το έθιμο της παρασκευής αλευριάς και τσιγαρίδας αναβίωσε και φέτος στην Κρύα Βρύση [φώτος]

Το φαγητό και ο τρόπος παρασκευής του αποτελεί μεγάλο κομμάτι της τοπικής παράδοσης και λαογραφίας κάθε τόπου. Τότε που η κτηνοτροφία ανθούσε, που κάθε σπίτι είχε έστω και λιγοστά ζώα, τίποτα από το σφάγιο δεν πήγαινε χαμένο. Καθετί είχε τη χρησιμότητά του και τη χρήση του σε συνταγές που έχουν εκλε… 
Περισσότερα στο αρχικό site…